close
Dé recensiesite over jeugdliteratuur

Welkom op JaapLeest

Trots, (j)apetrots. JaapLeest is er. 

Aan de vooravond van de kinderboekenweek kan ik mijn website over jeugdboeken, kinderboeken en andere boeken presenteren. Alle recensies die op mijn blog zijn verschenen, staan hier al in het archief. Bovendien zijn de radiobijdragen van JaapLeest in SnoTime! hier terug te luisteren.

De website biedt veel nieuwe dingen waaronder een zoekmachine en een leeftijdsindicatie bij de boeken. Het is een stuk gemakkelijker te reageren.

Het logo is ontworpen door Mariana Mariño die ook de rest van de vormgeving voor haar rekening nam. Bedankt Mariana!

Deze site was er niet geweest zonder Olaf Veerman. Hij heeft er enorm veel tijd en energie in gestoken en zonder zijn enthousiasme en vakkunde was ik er waarschijnlijk niet aan begonnen. Ik ben hem oneindig veel dank verschuldigd.

Ik ben geweldig blij met deze site. Vrijwel dagelijks zal er jeugdboekennieuws te lezen zijn of zal ik nieuwe recensies plaatsen. En natuurlijk iedere zaterdag direct na de uitzending van SnoTime! is de bijdrage van JaapLeest te beluisteren.

De site staat nu al als een huis maar zal de komende tijd nog verder ontwikkeld worden. Heb je opmerkingen of vragen of kom je dingen tegen die niet goed werken, schroom niet om te mailen of gebruik het contactformulier.

Veel plezier met JaapLeest.

Jaap Friso

Plaatje: